СтаВл Зосимов Премудрословски Gekke detective. Grappige detective

СтаВл Зосимов Премудрословски Gekke detective. Grappige detective
  • Автор: СтаВл Зосимов Премудрословски
  • Верстка: Манохов Антон Степанович
  • Научный редактор: Темнохуд Арсен Ерофеевич
  • Дата издания - 2015
  • Объем - 431
  • В формате - fb2, txt, epub, pdf

Аннотация: "Gekke detective. Grappige detective"

In Engeland is er een detective, Sherlock Holmes en Dr. Watson; In Europa – Hercule Poirot en Hastings; in de VS, Niro Wolfe en Archie Goodwin.En hier, de Russen, is dit de districtsgeneraal Klop en zijn vervelende assistent, korporaal, Incifalapat.Samen zullen ze elkaar niet zien, maar dit weerhoudt hen er niet van om strafzaken te onderzoeken…Deze roman werd geliefd bij Poetin.#Alle rechten voorbehouden. Скачать книгу Gekke detective. Grappige detective от СтаВл Зосимов Премудрословски в форматах fb2.

Подборка редакции: